top of page

10 års JUBILEUM !!!! K:13 Scenekunst feirer seg selv!!!

Oppdatert: 23. okt. 2023

Vil du være med?
Du er hjertelig velkommen!!!!!
Jubileumsfest lørdag 18. november kl. 18.00

JUBILEUMSFEST med diverse innslag!!!

Vi byr på et svingende jubileumsshow med teater, musikk, anekdoter og glede, og - og så er det dans og halloi til baren i Cornerteateret stenger kl. 02.00.


-meld deg på (arrangementet er GRATIS)

Kurs i Interaktivt teater

3 dagers kurs om interaktivitet i teater - med K:13s Jorunn Lullau og Steinar Thorsen.

Kom og vær med på en kreativ helg hvor vi vil bruke oss selv og hverandre, og gjennom hverandres ressurser finne et lekende rom for å skape scenekunst!

K:13 Scenekunst, har i nesten 10 produksjoner dykket ned i interaktivt teater, spesielt gjennom det internasjonale nettverket Participate In Your Life. I forbindelse med vårt 10 årsjubileum ønsker vi å gi et kurs til flere scenekunstaktører, der man setter søkelys på ulike metoder for interaktivitet og medvirkning.

Vi ønsker at aktører med noe sceneerfaring skal kunne ta del i kurset. Det kan være skuespillere, regissører, koreografer, scenografer, musikere og teater- og dramalærere o.a.
Romeo og julie

Endelig spiller vi en åpen forestilling i Bergen!!!!

Hjertelig velkommen.


FREDAG 17.11 KL. 19.00 FORESTILLING NR: 281


Romeo og Julie av K:13 er en forestilling som med enkle virkemidler engasjerer publikum. Romeo og Julie er historiens mest kjente teaterstykke og den sterkeste kjærlighetshistorien vi kjenner. Stykket problematiserer hvor dumt og unødvendig krig er, når kjærlighet, forståelse og vennskap faktisk alltid er en mulighet.

På scenen står Steinar Thorsen og Jorunn Lullau i alle roller. De benytter seg av helt enkle virkemidler og noen få rekvisitter, for å gjøre historien om Capulet og Montague-familiene levende. Underveis blir publikum deltakere i fortellingen. Romeo og Julie var et bestillingsverk fra Festspillene i Bergen våren 2018. REGI: LARS ÅKERLUND

forestilling med Lars Åkerlund

Vi har invitert Lars Åkerlund, regissøren av Romeo og Julie, til å spille en av sine egne interaktive forestillinger i jubileumshelgen: Vargen i gropen.


Romeo og Julie har nå spilt 273 forestillinger, takket være Lars Åkerlunds lekne og finurlige regi!!!!


Ulven i Gropen er en humoristisk og tankevekkende forestilling om den sultne ulven, den hjelpsomme bukken og den listige haren, spilt ut med de enkleste virkemidler av Lars Åkerlung/Teater Allena fra Sverige. Gjennom kroppspråk, gester og mimikk får han publikum med som medspillere i fortellingen av denne fabelen.

 

Jubileumsfesten blir en markering med mat og drikke, fest og moro, men først og fremst kunstneriske innslag i form av utdrag fra forskjellige av K:13s forestillinger, samt små innspill/hilsninger/gaver fra samarbeidspartnere.


For 10 år siden startet Jorunn Lullau, Jan Holden og Steinar Thorsen Kompani 13. Ti år og 15 produksjoner senere er navnet K:13 Scenekunst og består nå av Jorunn Lullau og Steinar Thorsen. 10 år er kanskje ikke så lang tid å feire?! Hvorfor lage jubileum? Jo, fordi vi, Jorunn og Steinar, føler at teater og scenekunst har blitt, og er, et stadig viktigere element i dagens samfunn. K:13 / Kompani 13 har hele tiden hatt et uttalt mål å lage samfunnsaktuelt og til dels «politisk teater» og å vektlegge tematikk like mye som konseptualitet.


Jubileet er støttet av:


229 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page