top of page

Romeo og Julie - 300 forestillinger!!!

Siden premieren under Festspillene i Bergen i 2018, har vi nå spilt 300 forestillinger.


"Romeo og Julie er en forestilling som med enkle virkemidler engasjerer publikum. Romeo og Julie er historiens mest kjente teaterstykke og den sterkeste kjærlighetshistorien vi kjenner. Stykket problematiserer hvor dumt og unødvendig krig er, når kjærlighet, forståelse og vennskap faktisk alltid er en mulighet. 

 

På scenen står Steinar Thorsen og Jorunn Lullau i alle roller. De benytter seg av helt enkle virkemidler og noen få rekvisitter, for å gjøre historien om Capulet og Montague-familiene levende. Underveis blir publikum deltakere i fortellingen. Romeo og Julie var et bestillingsverk fra Festspillene i Bergen våren 2018."


Forestillingen har vært på turne for DKS; Bergen, Troms og Finnmark, Svalbard, Nordland og Listaleypurin Færøyene. Vi har spilt på Bergen Fringe Festival i 2018, Dive into the theatre teaterfestival i Kaunas, Litauen og Reykjavik Fringe Festival i 2019. Vi har spilt på Nordens Hus i Thorshavn Færøyene, i 2021, i Riga, Latvia 2022, , Festivalen "The Magic of The Wind i Sliven, Bulgaria 2023.5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page